• Opret nyt projekt ringbind

Vejledning:
    Her kan du se en kort video om, hvordan du opretter et nyt ringbind. Du kan også følge vejledningen nedenfor, der viser dig, hvordan du opretter et nyt ringbind.

Klik på "Opret nyt ringbind" på bogreolen

Vælg ringbindstype, ringbindets navn og farve. Klik derefter på "Opret ringbind". Hvis den organisation, du tilhører har oprettet sine egne skabeloner, kan du også finde disse under ringbindstype.

Nu har du mulighed for at udfylde ringbindsbeskrivelsen, som vil blive vist under ringbindets navn. Hvis ringbindet skal have et logo, kan du vælge et eksisterende fra din organisation eller uploade et nyt. Når du er færdig, skal du klikke på "Lad os starte"