• Filformater

Vejledning:

iBinder understøttes af to viewere, som tilsammen understøtter en lang række filformater. Der skelnes derfor mellem henholdsvis vores dokument viewer og vores BIM viewer fra Autodesk Forge.

Begge viewere konverterer dokumenterne så snart de uploades. Derfor kan tiden varierer i forhold til størrelse og kompleksitet.

Dokumentvieweren er tilgængelig for alle brugere og understøtter følgende filformater:

Billedformater: "bmp","emf","gif","hdp","jp2","jpc","jpeg","jpg","png","png","tif","tiff","wmf","svg"

Dokumenttyper: "doc","docx","pdf","ppt","pptx","txt","xls","xlsx"

BIM:  "dwg","dxf","dgn","dwf"

Andre filformater: "htm","html","mht","xps","xod","xaml","rtf","xml"

Hvis ringbindet er oprettet indenfor en organisation, vil 3D-modeller blive understøttet af Autodesk Forge i følgende filformater:

 'rvt', 'nwd', 'ifc', 'dwfx'

Dette er tilgængelig for alle brugere i ringbindet, uanset om de har værktøjer, som f.eks. Revit installeret.