• Beskeder

Videovejledning:
    Materiale er på vej

Vejledning:
    Fanen "Beskeder" bruges til at kommunikere inden for et projekt/ringbind uden at skulle sende e-mail. Fordelen ved dette er, at al kommunikation er samlet ét sted på iBinder. Afsendte beskeder gemmes på fanen som et opslag.

Kommunikation er envejs i "Beskeder" og kan bruges til f.eks. at informere om nye dokumenter eller indkalde til møder. Hvis du har brug for at stille spørgsmål, henviser vi dig i stedet til fanen "Spørgsmål og svar".

Klik på "+ Skriv en opslag" for at udsende en meddelelse.

1) Udfyld en overskrift og derefter den tekst, der skal med i beskeden.

2) Vedhæft filer til beskeden, hvis det ønskes.

3) Vælg, hvem der skal modtage en e-mailmeddelelse. Vælg om meddelsens skal ud til alle, eller om den kun skal afsendes til bestemte grupper eller personer.

OBS: Beskeden er stadig synlig, for ikke udvalgte brugere og grupper, men de notificeres ikke øjeblikkeligt pr. e-mail.

Klik afslutningsvis på knappen "Udgiv".