• Download af dokumenter

Videovejledning:
    Materiale er på vej

Vejledning:
    På ringbindets indeksside kan man downloade alt materialet, ved at klikke på knappen 'Download materiale som ZIP'. som befinder sig under de tre små prikker, som set forneden:

Vælg dernæst om alle versioner skal med, eller kun den seneste version af hvert dokument. Vælg også om tomme faner skal inkluderes eller ekskluderes.

Klik afslutningsvis på knappen "Download".

Du modtager en e-mail med et link, når ZIP-filen er klar til download.

Download hele faner:
    Man kan også downloade indholdet på enkelte faner. På ringbindets indeksside, kan man ved at klikke på de  tre små prikker, downloade fanens indhold som ZIP-fil.

Download udvalgte filer:
    Befinder man sig inde i en fane hvor der er dokumenter, kan man downloade enkelte filer, ved først at sætte et flueben til venstre for fil-navnet; og dernæst klikke på knappen 'Download'.

Downloader man mere end én fil samtidig, f.eks. Ved at sætte flueben ved 2 eller flere; som set i eksemplet for oven, så vil filerne blive .zip komprimeret og samlet i én mappe.

Salg

Support

E-mail

support@ibinder.dk

Hjælpecenter

Anmod om en demo