• Afleveringskrav

Vejledning:
    Klik på fanen "Tilbud" for at tilgå afleveringssiden.

Som det ser ud nu, er tilbudsgiverne udelukkende pålagt at aflevere i fanen "Tilbudsdokumenter". Dette kan du tilpasse og ændre ved at klikke på "Rediger afleveringssiden".

Øverst til venstre kan du skræddersy en besked til alle tilbudsgiverne, som de møder når de klikker ind på afleveringssiden. For at en tilbudsgivers aflevering godkendes; er det påkrævet at de afleverer mindst én fil i hvert faneblad, samt indtaster en tilbudspris hvis dette er tilføjet.

Man kan oprette flere faneblade ved at klikke på "Tilføj fane".

Her kan man vælge mellem hhv. en dokumentfane og en ESPD-fane. Alle filformat understøttes i forbindelse med upload i begge fane typer, mens man i ESPD fanen har mulighed for at oprette en ESPD direkte i fanebladet.

Man kan også ændre eksisterende faner, både i forhold til navngivning og fanetype - såvel som rækkefølgen de vises i.

Klik på "Tilføj et prisfelt" for at pålægge tilbudsgiveren at udfylde en tilbudssum.

Når du er færdig med at tilpasse afleveringssiden, skal du klikke "Gem" for at ændringerne træder i kraft.