• Udgiv udbudsmaterialet

Vejledning:
    Så snart du har uploadet din første fil, vil der øverst opstå et banner med en besked om at det ikke er udgivet; såvel som en udgivelsesknap. Klik på "Udgiv" for at påbegynde udgivelsen af dit udbud, således at det bliver synligt for tilbudsgiverne.

Indtast en overskrift og en besked til tilbudsgiverne. Du vil også her blive bedt om at udfylde frister hvis du endnu ikke har gjort det - ligesom at du har muligheden for at tilpasse dem i forbindelse med udgivelsen.

Deltagere og tilbudsgivere vil modtage en e-mail notifikation om, at udbuddet er udgivet når der klikkes på knappen "Udgiv".