• Spørgsmål & svar som tilbudsgiver

Vejledning:
    I iBinder kan man som tilbudsgiver tilgå og oprette spørgsmål, som er stillet til ordregiveren under fanen "Spørgsmål og Svar".

Klik på fanen "Spørgsmål og svar" for at tilgå de indgåede spørgsmål.

Der skelnes mellem dine spørgsmål, som endnu ikke er blevet besvaret, beliggende på venstre side og dine besvarede spørgsmål på højre side. Forneden fremgår de spørgsmål, som er stillet af andre tilbudsgivere og er blevet besvaret af ordregiver for neden.

Et spørgsmål er først synligt for alle, når det er blevet behandlet og besvaret af ordregiveren. Alle spørgsmål behandles anonymt.

Klik på "+ Nyt spørgsmål" øverst til højre, for at oprette et spørgsmål.

Her fungerer emnet som en overskrift for det pågældende spørgsmål, som kan uddybes under beskrivelsen. Kategorien er egentlig mest tiltænkt ordregiveren, i forbindelse med sortering af spørgsmål - og kan sagtens undlades.

Når du har udarbejdet dit spørgsmål, skal du klikke på knappen "Afsend Spørgsmål".

Spørgsmålet vil nu fremgå under "Dine spørgsmål", og blive tilføjet til ordregiverens spørgsmål, som skal behandles.

Det er også til enhver tid muligt at eksportere en CSV-fil med alle besvarede spørgsmål. Dette gøres ved at klikke på knappen "Eksport til Excel", beliggende til venstre for "+ Nyt spørgsmål".