• Spørgsmål & svar

Vejledning:
    I et udbudsringbind har tilbudsgiverene mulighed for at stille spørgsmål anonymt.

Nye spørgsmål indgår i den daglige e-mail notifikation, man som ordregiver modtager den kommende dag. Hvis du selv opdager og besvarer et stillet spørgsmål samme dag, vil det altså ikke medfølge i den påmindelsesmail, der afsendes i løbet af natten.

Klik på fanen "Spørgsmål og svar" for at tilgå de indgåede spørgsmål.

Der skelnes mellem ubesvarede spørgsmål beliggende på venstre side og spørgsmål med publicerede svar, som er dem du allerede har behandlet på højre side.
    Et spørgsmål er først synligt for alle, når det er blevet behandlet og besvaret.

Alle spørgsmål behandles anonymt. Dog vælger nogle at signere sin besked. Du kan i forbindelse med besvarelsen af et spørgsmål, derfor redigere i den oprindelige besked. Dette kan f.eks. Være fordi du ønsker en anden kategorisering, eller måske vil opdele flere spørgsmål, som er stillet i en besked. Klik på et ubesvaret spørgsmål, for at besvare eller redigere.

I nedenstående eksempel er der klikket på knappen "Rediger spørgsmålet". Man kan derfor nu ændre i både emne, beskrivelse og kategori - inden man besvarer og publicere spørgsmålet. Alle tekstfelterne bliver altså rediger bare.

Spørgsmål samles automatisk under kategorier, hvis tilbudsgiver udfylder feltet. Dem kan du som ordregiver altså også vælge enten at fjerne eller ændre inden publiceringen - hvilket kan lette overblikket. I nedenstående tilfælde, har de øverste to spørgsmål f.eks. Ingen kategori. Når først et spørgsmål er publiceret, kan det ikke længere redigeres.

Du kan også oprette og besvare nye spørgsmål selv. F.eks. For at opdele flere spørgsmål som var samlet i ét, eller hvis de er stillet på anden vis, såsom pr. e-mail. Dette gøres helt enkelt ved at klikke på knappen "+ Nyt spørgsmål" øverst til højre.

Det er til enhver tid muligt at eksportere en CSV-fil med alle besvarede spørgsmål. Dette gøres ved at klikke på knappen "Eksport til Excel", beliggende til venstre for "+ Nyt spørgsmål".