• Upload af dokumenter

Videovejledning:

Materiale er på vej

Vejledning:
    Klik ind på fanen hvor filerne skal uploades og dernæst på knappen "Upload"

Filer kan uploades ved at man trækker dem direkte ind fra stifinderen, eller ved at klikke "upload". Man kan uploade flere filer samtidig ved at klikke på den første, så den er markeret med blåt og dernæst klikke på den nederste mens man holder shift knappen nede på tasteturet.

Ved upload af flere filer samtidig, kan man øverst i feltet  "Gruppeoplysninger", udfylde standardinformationer, som er gældende for alle (eller majoriteten) af filerne. Dette kunne f.eks. Være kategori. Når den ønskede metadata er indtastet, skal du klikke "Gem og minimer".

Så snart du har klikket "Gem og minimer", iværksættes overførelsen. Denne køre i baggrunden, så du kan sagtens arbejde videre i andre faner imens.